ZZP bemiddeling forensische zorg

Team BLND is jouw partner als je op zoek bent naar duurzame versterking van teams in de forensische zorg of (specialistische) jeugdzorg. We matchen de juiste zzp’er met de organisatie en creëren samen teams die het verschil maken.

Bij BLND, blenden we in om zo de organisatie van binnenuit te versterken. Met Sem en Abdel van Team BLND heb je de beschikking over in totaal 30 jaar ervaring in de zorg: we selecteren inhuurkrachten op basis van onze eigen ervaring op de werkvloer.

Team BLND denkt mee en voegt continu waardevolle expertise toe waar alle medewerkers, inhuurkrachten en cliënten beter van worden. Met onze SNA-certificering vrijwaren we onze opdrachtgevers van alle aanspraken van de belastingdienst en andere ketenpartners.

Twee mensen aan het overleggen op de bank

Zelf als zzp'er aan de slag voor BLND?

Ben jij een zelfstandige zorgprofessional met expertise in complexe zorg? Overweeg dan om deel uit te maken van Team BLND! Wij zijn altijd op zoek naar getalenteerde zorgprofessionals die willen bijdragen aan ons team.

Meer weten over onze safe spaces of kan je onze hulp gebruiken op jouw eigen locatie?

Binnen 24u reactie.

Deze site gebruikt functionele, analytische en tracking cookies en externe scripts om je beleving te verbeteren. Meer info.