Onze opdrachtgevers

Team BLND is specialist op het gebied van bemiddeling in de complexe zorg. We hebben dan ook uiteenlopende opdrachtgevers waar wij met veel enthousiasme de juiste zzp’ers plaatsen. Waar wij in uitblinken?

Movement on the ground

Met wie wij samenwerken

Om continu de beste kwaliteit te leveren aan onze opdrachtgevers werkt Team BLND samen met een tweetal organisaties:

HaKa Nederland

We werken nauw samen met gecertificeerde opleider HaKa, gespecialiseerd in blended learning binnen de zorg. Team BLND maakt de keuze om als aanvulling op onze pool van ervaren zorgprofessionals zij-instromers op te leiden. Hiermee borgen we de toekomstbestendigheid van de zorg.

Manage Your Business

Team BLND werkt samen met business development trainer Manage Your Business om de kwaliteit van onze professionals steeds door te ontwikkelen. Manage Your Business verzorgt maandelijks een 30 minuten Boost-up coaching voor de professionals bij BLND. Deze Boost-up coaching leidt tot meer tevredenheid en cohesie bij de professionals, minder verloop en minder ziekteverzuim.

Lees meer over onze samenwerking

“De key tot het succes van BLND is dat ze hun medewerkers ontwikkelen, zien, aanhoren en niet alleen werk of een opdracht gunnen, maar samen met hen de zorg willen upgraden. Dit doen ze door de competenties goed in beeld te brengen en de wensen goed te bespreken zodat zij een goede match kunnen maken met een opdrachtgever. Blije medewerkers blijven immers graag voor een organisatie werken. Zij zetten zelfs een stap meer.”

Miranda Ruurda

Strategisch HRM – arbeidsspecialist & Eigenaar Manage Your Business.

Deze site gebruikt functionele, analytische en tracking cookies en externe scripts om je beleving te verbeteren. Meer info.