Drie mensen interacteren met elkaar

Werken bij BLND

Ben jij een zorgprofessional die zelfstandig werkt, maar het wel fijn vindt om onderdeel te zijn van een team? De zzp’er die het belangrijk vindt opdrachten te doen die goed aansluiten bij je eigen talenten en persoonlijkheid? 

Neem dan contact op met Team BLND! Wij gaan graag met je in gesprek over je dromen en uitdagingen, en kijken zo of er een match is met BLND en onze opdrachtgevers.

Aandacht voor jou als zzp'er

Team BLND biedt hoogwaardig zorgpersoneel voor complexe zorgbehoeften. Bij ons ben je meer dan alleen een zelfstandige zorgprofessional; je wordt een integraal onderdeel van ons BLND-team.


Wij besteden aanzienlijke tijd en inspanning aan de professionele groei en ontwikkeling van onze zelfstandige professionals, die wij inzetten bij diverse opdrachtgevers. Daarnaast hechten we grote waarde aan het afstemmen van jouw talenten en eigenschappen op de behoeften van de organisatie waar je geplaatst wordt, om zo de meest optimale match te creëren.

Dit staat bij ons centraal

Zelfredzaamheid

Het bevorderen van de zelfredzaamheid van jongvolwassenen staat bij ons centraal. Door middel van persoonlijke en intensieve begeleiding en een warme, veilige woonomgeving, helpen wij hen zich voor te bereiden op een zelfstandig leven.

Persoonlijke aandacht

Wij geloven in de kracht van persoonlijke aandacht en begeleiding. Onze kleinschalige zorg zorgt ervoor dat we iedereen in ons programma kunnen voorzien van de intensieve en persoonlijke begeleiding die zij nodig hebben.

Veiligheid

Veiligheid is een essentieel aspect bij BLND. Onze hoogopgeleide begeleiders zetten zich in om een warme en huiselijke omgeving te creëren waarin jongvolwassenen zich veilig en geborgen kunnen voelen.

Cultuur- en traumasensitiviteit

Wij zijn ons bewust van de culturele achtergrond en mogelijke trauma's van onze doelgroep, vooral bij minderjarige vluchtelingen. Daarom besteden wij hier als organisatie extra veel aandacht aan en stemmen wij onze zorg hierop af.

Benieuwd of werken bij BLND iets voor jou is? Neem contact op en wij gaan graag met je in gesprek!

Binnen 24u reactie.

Deze site gebruikt functionele, analytische en tracking cookies en externe scripts om je beleving te verbeteren. Meer info.